Кіровоградців просять обмежити використання автомобільного транспорту

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

30 січня працівниками комунальних підприємств, в тому числі ЖЕКів, КРЕПів, активно проводилися роботи з посипання протиожеледною сумішшю головних магістральних доріг та прибудинкових територій.

Як повідомили у Головному управлінні житлово – комунального господарства міської ради, за останню добу використано 180,95 тонн посипкового матеріалу, задіяно 12 одиниць техніки та 309 працівників комунальних служб. У зв"язку з різким погіршенням погодних умов (сильні пориви вітру, снігопади, замети, зниження температури повітря) Головне управління житлово – комунального господарства звертаєється до мешканців міста з проханням за можливістю обмежити використання власного автотранспорту без нагальної потреби.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool