Кіровоградці зможуть самі ділити інтернет-покупки на частини

Червень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Клієнти понад 1 000 українських інтернет-майданчиків, підключених до платіжного сервісу LiqPay, зможуть самі за декілька кліків робити покупки в кредит за допомогою сервісу «Миттєва розстрочка».

Як повідомили в ПриватБанку, для участників ринку інтернет-торгівлі в Україні впроваджено кредитний майданчик, що дозволяє клієнтам інтернет-магазинів розділити вартість покупки на 10 платежів під час оплати на суму від 1 000 грн. На сьогоднішній день уже понад 1 000 торгово-сервісних підприємств, підключених до платіжного сервісу LiqPay, можуть продавати свої товари в кредит одним кліком.

«Велика кількість підприємців уже переконалися в популярності та користі цього сервісу, побачивши значне зростання своїх продажів. Та цінність, яку отримує в підсумку власник інтернет-магазину та покупець за допомогою «Миттєвої розстрочки», стала рушійною силою в розвиткові інтернет-торгівлі в Україні», – говорить керівник проекту «Оплата частинами» ПриватБанку Євген Васильцов.

У момент покупки відвідувачам інтернет-магазинів і сайтів, підключених до LiqPay, буде запропоновано форму «Оплатити в розстрочку», де клієнт на свій розсуд може скористатися кредитом на строк 10 місяців. За перші два дні роботи сервісу онлайн-кредити в інтернет-магазинах оформили 753 людини на суму понад 2 млн грн.

Крім інтернет-магазинів до сервісу «Миттєва розстрочка» підключено понад 100 тисяч офлайн-магазинів, серед яких усі найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. «Миттєва розстрочка» також доступна в 12 652 терміналах самообслуговування. Підключитися до інтернет-кредитування та отримати онлайн-консультацію можна в особистому кабінеті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool