Кіровоградці вже задекларували близько 34 млн. грн. доходів

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

За даними Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області станом на 10 лютого цього року про свої минулорічні статки вже повідомив 1131 житель нашої області.

При цьому задекларовано 33,6 млн. грн. доходів та 2,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб до сплати.
Враховуючи специфіку нашої аграрної області, найбільш активно звітують громадяни, які отримували доходи від реалізації сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках (паях). Їх до органів доходів і зборів звернулося 693 особи.
Нагадуємо, що з 1 січня по 1 травня цього року триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році. У цей період центри обслуговування платників працюватимуть „до останнього відвідувача”. Також для зручності громадян передбачено можливість заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет.
„Головною метою органів доходів і зборів області є ідеологія добровільності декларування доходів, взаєморозуміння та формування високої податкової культури населення. Ми прагнемо донести до кожного громадянина, що декларування доходів – це не лише виконання свого конституційного обов’язку, а й індивідуальний внесок у добробут держави”, - наголосив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool