Кіровоградці вже заборгували за послуги з централізованого опалення 28,2 млн. грн.

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Шановні споживачі ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"! Терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!

Підприємство розпочало підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону, наразі виконуються поточні та капітальні ремонти устаткування та обладнання об’єктів теплового господарства для стабільної роботи підприємства у зимовий період.

Станом на 19.05.2015 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 28,2 млн. грн.

У зв’язку з необхідністю оплатити використаний на виробництво теплової енергії природний газ у зимовий період 2014/2015 року , ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.

Підприємство звертається до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією укласти договір реструктуризації заборгованості в абонентному відділі підприємства за адресою: вул. Кутузова, 23/16 . Не допускайте примусового стягнення заборгованості на підставі судових рішень, не ризикуйте своїм майном!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool