Кіровоградці висловлюють тривогу щодо розміщення ветеринарних клінік у житлових будинках

Вересень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Кіровоградці висловлюють занепокоєння роботою ветеранарних клінік міста, розташованих на перших, цокольних поверхах та у підвальних і напівпідвальних приміщеннях житлових будинків.

Своїми пересторогами мешканці міста поділилися із секретарем міської ради Іваном Марковським під час його традиційних зустрічей у мікрорайонах Кіровограда. Так, під час розмови з жителями вулиці Зінченка останні поскаржилися, що у черзі до ветеринара біля житлових під’їздів можна бачити собак і кішок з явними ознаками захворювань: піною з рота, випаданням хутра, тощо. Люди висловили тривогу щодо можливого поширення інфекційних захворювань чи покусів від неадекватної поведінки собак. Іван Марковський доручив міській санітарно – епідеміологічній та ветеринарній службам вивчити ситуацію та внести пропозиції по організації ветеринарної допомоги в обласному центрі.

джерело

Визначені кращі житлові будинки Кіровограда (перелік)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool