Кіровоградці, увага, «гаряча лінія»!

Вересень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області повідомляє що протягом вересня 2013 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

- 13 вересня з 10.00 до 11.00 на тему: «Подання звітності РРО дротовими та бездротовими засобами зв’язку. Антикорупційний сервіс «Пульс»», із заступником начальника Кіровоградської ОДПІ Холоденко Оленою Анатоліївною за телефоном –33-41-18.

- 20 вересня з 10.00 до 11.00 на тему: ««Спрощена система оподаткування, обліку та звітності. Подання звітності в електронному вигляді. Заходи з детінізації доходів та упередження фактів виплати заробітної плати в «конвертах»», з начальником управління доходів і зборів з фізичних осіб Кіровоградської ОДПІ Карлюгіною Наталею Миколаївною за телефоном - 33-01-09.

- 27 вересня з 10.00 до 11.00 на тему: «Подання звітності в електронному вигляді. Центр сертифікації електронних ключів. Ефективний сервіс «Пульс», з начальником інформаційно-комунікаційного відділу Шаповал Вікторією Миколаївною за телефоном - 33-40-50.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool