Кіровоградці побували на прийомі у Посла Великобританії в Україні (ФОТО)

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Минулого тижня посол Великої Британії в Україні приймав у своїй резиденції у Києві переможців та організаторів Національного конкурсу публічного мовлення, що щорічно проводиться Спілкою англійської мови для школярів та студентів України на базі Кіровоградського педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

На зустріч були запрошені Анна Гаврилюк, переможниця Національного конкурсу публічного мовлення 2012 (студентка третього курсу факультету іноземних мов Кіровоградського педагогічного університету імені Винниченка), Максим Максимов, який посів друге місце на конкурсі (учень 11 класу Кіровоградського колегіуму), а також голова Спілки англійської мови України, доцент кафедри перекладу та загального мовознавства Маргарита Данілко і член керівного комітету Спілки англійської мови України, завідувач секцією теорії та практики перекладу германських мов доцент Лариса Ярова.

Як розповідає Ганна Гаврилюк, плануючи зустріч у резиденції посла, вона уявляла темні меблі, вишукані манери і стриману та серйозну розмову. І тільки приїхавши на зустріч, зрозуміла, наскільки помилялась. Резиденція і справді була розкішною, але аж ніяк не в темних тонах – за ті десять хвилин, які кіровоградці мали перед зустріччю, вони могли багато дізнатися про життя і смаки господаря – роздивитися книги і компакт-диски, а також безліч фотографій членів родини. Справжній шок молоді люди відчули з приїздом містера Лі Тернера, адже Містер Тернер із доброзичливою посмішкою потиснув усім руки і взагалі поводився як звичайний, але дуже гостинний господар.
- Через кілька хвилин від нашої скутості не лишилося й сліду. Розмова велася не лише про конкурс з ораторського мистецтва, але й про роботу, навчання та відпочинок, про чемпіонат Європи з футболу та літню Олімпіаду, - розповідає Ганна Гаврилюк.
Містер Тернер з гумором оповідав про враження від подорожі по печерах Західної України та про свої шкільні роки. Цю бесіду, власне, можна назвати не тільки великою честю, але й ще одним майстер-класом публічного мовлення, який отримали Ганна та Максим.

Кіровоградці побували на прийомі у Посла Великобританії в Україні
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool