Кіровоградці, опалюйте безпечно - бережіть оселю!

Листопад 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Напередодні, через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення у приватних домоволодіннях області сталося 2 пожежі.

В обласному центрі по вулиці Ушакова виникла пожежа дерев`яної обшивки стіни та стелі у лазні пенсіонера. Загорання сталося через те, що при влаштуванні печі не було передбачено безпечну відстань до дерев`яної обшивки стіни. На щастя, в момент загорання господар саме знаходився у лазні та вчасно помітив небезпеку і відразу викликав рятувальників. Ще один випадок стався в с. Кошаро-Олександрівка Ульяновського району. Тут горіла літня кухня тимчасово непрацюючого громадянина. Споживши певну кількість алкоголю, чоловік ліг спати. Згодом змерз та переліг разом з матрацом зовсім близько до печі. Через деякий час постіль зайнялася, чоловік же просто переліг на ліжко. Схаменувся, коли навколо вже палало. У результаті згоріло 48 кв. м літньої кухні. Сам чоловік дивом не постраждав.
Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС ще раз нагадують про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. Будьте особливо уважні при опаленні власних домівок. Бережіть себе!
 

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool