Кіровоградці, не жартуйте з вибухівкою!

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

Восени, як правило, частішають випадки виявлення боєприпасів часів ІІ Світової війни, оскільки активізуються роботи на присадибних ділянках, городах, полях фермерських господарств.

6 листопада повідомлення про небезпечну знахідку до служби порятунку надійшло від Сонцівського сільського голови, що на Устинівщині. Місцевий житель на вигоні, приблизно за двісті метрів від останньої на вулиці хати, припинаючи худобу, помітив купу залізяччя, дуже схожого на боєприпаси. Зі слів чоловіка, деякий час тому він бачив, як поблизу місця знахідки крутились так звані шукачі металу. Скоріш за все, це була їх «здобич». Проте далі вибухівкою займуться вже фахівці піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
Нагадуємо: зброя часів Великої Вітчизняної війни дуже небезпечна, тому не намагайтеся її самостійно витягати із ґрунту, брати до рук, рухати чи бити по ній будь-якими предметами. Натомість, обов’язково повідомте рятувальників, правоохоронців чи військових, і не забудьте позначити місце знахідки, щоб хтось інший, бува, не травмувався.

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool