Кіровоградці, не завдавайте шкоди довкіллю і собі!

Травень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Минула друга хвиля святкових та вихідних днів і телефонні дзвінки до служби порятунку підтвердили, що така кількість вільного часу у наших співгромадян не минула без шкоди для природи – майже 10 повідомлень про пожежі сміття й сухої трави на відкритій території лише за останні два дні:

11 та 12 травня горіло 300 м2 сміття на сміттєзвалищі у мікрорайоні Завадівки Кіровограда, 900 м2 сухої трави на відкритій території Богданівської сільської ради Петрівського району, 100 м2 сухої трави на відкритій території с.Верблюжка Новгородківського району та 50 м2 сміття на відкритій території Соколівської сільської ради Кіровоградського району, 1000 м2 сухої трави на відкритій території Іскрівської сільської ради Петрівського району, 20 м2 сміття на відкритій території у м.Бобринець та 150 м2 сухої трави на відкритій території с.Красносілля Олександрівського району.
Усі ці випадки об’єднує спільна причина - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. І хоча прямий збиток від таких пожеж відсутній, шкода, безумовно, завдана. У першу чергу, навколишньому середовищу, всупереч поширеній думці, що рослинність на випалених ділянках стане кращою. Крім того, небезпеці піддаються поряд розташовані будівлі – житлові й господарські, - разом з майном, а також лісові масиви.
У зв’язку з цим, нагадуємо про необхідність суворого дотримання правил безпеки у поводженні з вогнем.
Будьте обережні і бережіть усе живе довкола!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool