Кіровоградці найчастіше купують в розстрочку комп'ютери та смартфони

Листопад 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Жителі України найчастіше купують в розстрочку комп'ютерну техніку, смартфони і планшети. Таку інфографіку підготував ПриватБанк, проаналізувавши дані за обсягом покупок за допомогою сервісу миттєвої розстрочки "Оплата частинами" в торгових точках України

За даними банкірів, з початку року більше 17% оформлених розстрочок припадає на придбання комп'ютерної техніки. Трохи меншою популярністю користуються смартфони і планшети - їх купують в розстрочку близько 16% користувачів сервісу "Оплата частинами". На третій позиції в рейтингу речей, які найчастіше купуються в кредит, стоять ноутбуки - 11%. При цьому не поступається за популярністю лептопам різна побутова техніка. Один з лідерів торішнього рейтингу купівельної активності - телевізори - змістився на п'яте місце. Їх частка серед всіх товарів, що оформлюються в розстрочку, складає лише 4,6%.

Сервіс миттєвої розстрочки "Оплата частинами" сьогодні працює в більшості найбільших українських мереж з продажу побутової техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та ін. З його допомогою суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 12 платежів). Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool