Кіровоградці можуть отримати «Соціальну картку» за місцем проживання

Грудень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1619 | Коментарі: 0

Кіровоградці вже мають можливість купувати товари за отриманими соціальними картками у семи торгівельних закладах міста.

Міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 28 грудня, подякував усім, хто долучився до реалізації соціального проекту в обласномиу центрі – координатору проекту Андрію Лейбенку, колективам магазинів мереж “Копілка” і “Ятрань”, виконавчим органам міської ради.

- Була проведена надзвичайно напружена підготовча робота, - відзначив очільник міста, - у день видавалося понад 2 тисячі карток. Тепер до цієї роботи підключені спеціалісти житлово – експлуатаційних організацій, пенсіонери можуть звертатися для отримання карток безпосередньо за місцем проживання.

Андрій Райкович також висловив переконання, що кількість підприємств торгівлі – учасників проекту “Соціальна картка”, значно розшириться у наступному році.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool