Кіровоградці, декларування доходів здійснюється тепер за новою формою

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує, що з 31.12.2013 року набрав чинності Наказ Міністерства доходів і зборів України №793, яким затверджена нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкція щодо її заповнення

Відповідно втратив чинність Наказ Мінфіну від 07.11.2011 №1395.
При цьому форма декларації не змінилася, як і правила та порядок її заповнення. Декларація (як і раніше) складається з восьми розділів та семи додатків, які містять розрахунки окремих видів доходів або витрат.
Отже, за 2013 рік громадяни повинні подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи, затверджену Наказом Міністерства доходів і зборів України 11 грудня 2013 року №793.
Обов’язково повинні подати декларацію громадяни, які отримували у 2013 році наступні доходи: від здачі в оренду майна; доходи у вигляді спадщини, дарування (крім осіб першого ступеня споріднення); доходи у вигляді виграшів, призів, подарунків; доходи від операцій з інвестиційними активами; доходи від одноосібного оброблення земельних ділянок; іноземні доходи; доходи від осіб, які не є податковими агентами (тобто, повинні задекларувати доходи ті фізичні особи, які отримують доходи від репетиторської діяльності, послуг домашньої прислуги, різного виду ремонтів та ін..); громадяни, які протягом 2013 року отримували заробітну плату від двох або більше роботодавців, і при цьому її загальна річна сума перевищила 137 640 грн.
Нагадуємо, що декларація подається до 1 травня 2014 року до податкових інспекцій за місцем реєстрації (прописки).

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool