Кіровоградці, час погасити наявні борги!

Травень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1303 | Коментарі: 0

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» повідомляє, що на виконання доручення Уряду України Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг був переглянутий тариф на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для населення з 01.07.2014р., який буде прийнятий найближчим часом та повинен буде затверджений до початку нового опалювального сезону.

Зміна тарифів пов’язана із значним підвищенням вартості складових тарифу на теплову енергію, постійним зростанням вартості енергоносіїв та матеріалів. Очікуване зростання тарифу на послугу з централізованого опалення для населення складе приблизно 60%.

Адміністрація ДП«Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» звертається до споживачів з проханням терміново погасити наявні борги за послуги теплопостачання, не допускати їх накопичення протягом міжопалювального періоду.

Підприємство також повідомляє споживачів про необхідність укладення договору про надання послуг з централізованого опалення. Запрошуємо власників квартир, які ще не уклали договір про надання послуг з централізованого опалення, звернутися безпосередньо в абонентний відділ підприємства за адресою : вул. Кутузова 23/16. За бажанням споживачів договори про надання послуг з централізованого опалення можуть бути укладені при відвідуванні споживачів за місцем проживання контролерами абонентного відділу підприємства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool