Кіровоградською митницею Міндоходів виявлено 163 випадки порушень митного законодавства

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Оперативними підрозділами Кіровоградської митниці Міндоходів за десять місяців 2013 року заведено 163 справи про порушення митних правил, що на 14% перевищує показник минулого року.

Вартість предметів правопорушень за попередньою оцінкою становить понад 16,2 мільйона гривень.
До судових інстанцій направлено 90 справ. За судовими рішеннями по 78 справах застосовано конфіскацію безпосередніх предметів правопорушення, у тому числі часткову, на суму 3,3 млн.грн. та накладено штрафів у розмірі 2,5 мільйона гривень.
За словами заступника начальника Кіровоградської митниці – начальника управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Сергія Крамарчука, оперативниками митниці відпрацьовано 28 справ про порушення митних правил та накладено штрафів на суму 169,5 тисяч гривень.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool