Кіровоградському соціальному центру матері і дитини - 1 рік.

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Заступник голови ОДА Галина Пастух з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей взяла участь у святі - "Дитина в Колисці Держави", яке відбулося у соціальному центрі матері і дитини.

Звертаючись до присутніх на святкуванні мам, працівників закладу та меценатів Центру, Галина Пастух відзначила, що вже рік пройшов з того дня, як відкрито цей гарний соціальний заклад. – Коли я проаналізувала його діяльність за рік, то пересвідчилася, що на сьогодні існування таких центрів вкрай необхідне, адже за цей період матері, які опинилися у складних життєвих обставинах і тут перебували, вже вирішили свої життєві проблеми – хтось влаштувався на роботу, хтось створив власну родину, або поновився у батьківських правах, – зазначила Галина Пастух.
Галина Пастух разом з директором Центру Вікторією Токовою оглянула соціальний заклад, зокрема, світлі та затишні жилі кімнати, сучасні душові, простору та добре обладнану їдальню, ігрові кімнати, поспілкувалася з молодими мамами та з персоналом соціального закладу. – Створення таких центрів по всій державі – вимога Президента України, і у нас в області вона реалізована на самому високому рівні. Для молодих мам та малечі в обласному центрі матері та дитини створені справді найкращі умови – для їх проживання та соціальної адаптації, у подальшому житті у суспільстві, – відзначила заступник голови ОДА.
– 1 червня – дитяче свято, але для нас, для дорослих, це можливість ще раз привернути увагу суспільства саме до таких діток та мам, які потребують нашої з вами підтримки. І соціальні ініціативи Президента України спрямовані саме на підтримку та захист дітей, адже діти – наше сьогодення та майбутнє нашої держави. Глава держави постійно наголошує, що дитина має бути у центрі уваги влади, бути соціально захищеною, мати можливість для всебічного, гармонійного розвитку, відчувати постійну увагу та турботу про себе як з боку влади, так і суспільства. Тому обласна влада й надалі робитиме все, щоб діти на Кіровоградщині почувалися захищеними і були щасливими, – підкреслила заступник голови ОДА.
Галина Пастух подарувала дітям іграшки, а обласному Центру матері та дитини – від голови обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка сучасну оргтехніку.
Меценатів закладу – генерального директора публічного акціонерного товариства "Гідросила" Івана Юрченка та головного лікаря Кіровоградської обласної психіатричної лікарні Олександра Тарасенка нагороджено почесними грамотами облдержадміністрації.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool