Кіровоградському соціальному центру матері і дитини - 1 рік.

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Заступник голови ОДА Галина Пастух з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей взяла участь у святі - "Дитина в Колисці Держави", яке відбулося у соціальному центрі матері і дитини.

Звертаючись до присутніх на святкуванні мам, працівників закладу та меценатів Центру, Галина Пастух відзначила, що вже рік пройшов з того дня, як відкрито цей гарний соціальний заклад. – Коли я проаналізувала його діяльність за рік, то пересвідчилася, що на сьогодні існування таких центрів вкрай необхідне, адже за цей період матері, які опинилися у складних життєвих обставинах і тут перебували, вже вирішили свої життєві проблеми – хтось влаштувався на роботу, хтось створив власну родину, або поновився у батьківських правах, – зазначила Галина Пастух.
Галина Пастух разом з директором Центру Вікторією Токовою оглянула соціальний заклад, зокрема, світлі та затишні жилі кімнати, сучасні душові, простору та добре обладнану їдальню, ігрові кімнати, поспілкувалася з молодими мамами та з персоналом соціального закладу. – Створення таких центрів по всій державі – вимога Президента України, і у нас в області вона реалізована на самому високому рівні. Для молодих мам та малечі в обласному центрі матері та дитини створені справді найкращі умови – для їх проживання та соціальної адаптації, у подальшому житті у суспільстві, – відзначила заступник голови ОДА.
– 1 червня – дитяче свято, але для нас, для дорослих, це можливість ще раз привернути увагу суспільства саме до таких діток та мам, які потребують нашої з вами підтримки. І соціальні ініціативи Президента України спрямовані саме на підтримку та захист дітей, адже діти – наше сьогодення та майбутнє нашої держави. Глава держави постійно наголошує, що дитина має бути у центрі уваги влади, бути соціально захищеною, мати можливість для всебічного, гармонійного розвитку, відчувати постійну увагу та турботу про себе як з боку влади, так і суспільства. Тому обласна влада й надалі робитиме все, щоб діти на Кіровоградщині почувалися захищеними і були щасливими, – підкреслила заступник голови ОДА.
Галина Пастух подарувала дітям іграшки, а обласному Центру матері та дитини – від голови обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка сучасну оргтехніку.
Меценатів закладу – генерального директора публічного акціонерного товариства "Гідросила" Івана Юрченка та головного лікаря Кіровоградської обласної психіатричної лікарні Олександра Тарасенка нагороджено почесними грамотами облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool