Кіровоградському кібернетико-технічному коледжу повернуто частину приміщення

Грудень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Рішенням господарського суду Кіровоградської області задоволено позов заступника прокурора області в інтересах Кіровоградської міської ради до підприємця та Кіровоградського кібернетико-технічний коледж про визнання недійсним договору укладеного між ними та повернення майна.

За словами заступника прокурора області Олексія Варакіна, прокуратурою особлива увага приділяється захисту прав дітей та держави в освітній сфері. У зв’язку із цим, проводиться моніторинг законності передачі майна навчальних закладів усіх рівнів в оренду не для освітніх потреб.

«Встановлено, що підприємець орендував частину приміщення Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу для розміщення кафе «Дежа В’ю» площею 320,4 кв.м. З огляду на викладене, після інформування Кіровоградської міської ради щодо факту орендування приміщення навчального закладу не за цільовим призначенням та не вжиття заходів, спрямованих на припинення порушення, прокуратурою області подано позовну заяву до господарського суду. У суді ми наполягали на тому, що розташування під одним дахом закладу освіти та кафе, основною діяльністю якого є торгівля алкогольними напоями, негативно впливає на роботу освітнього закладу,» - розповів заступник прокурора області.

Господарський суд погодився із доводами прокуратури, як наслідок, незаконний договір було розірвано, а приміщення передано балансоутримувачу.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool