Кіровоградський театр ляльок зібрався у дорогу

Вересень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1681 | Коментарі: 0

Провівши у неділю останніх учасників 45-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», якими цього року стали литовські лялькарі, (колектив Паневежиського театру ляльок чудово зіграв осучаснений варіант казки «Червона Шапочка» Ш. Перро), господарі Свята («малої сцени»), Кіровоградський академічний обласний театр ляльок і сам хутко зібрався у дорогу.

З 28 вересня до 2 жовтня черкаські лялькарі проводять ІІІ театральний фестиваль «Мереживо казкове», присвячений творчості Т.Г.Шевченка, на який і відправилися кіровоградські артисти з виставою «Наймичка».
В рамках форуму, 29 вересня, після урочистостей біля пам’ятника Кобзареві на Чернечій горі, колектив з успіхом показав виставу у вщент заповненій залі Палацу культури Канева. 30-го вересня відбудеться показ вистави для журі, гостей та глядачів театру-господаря.
У ці дні колектив Черкаського академічного театру ляльок у колі друзів і колег відзначить ще одну урочисту дату - 50-річний ювілей від дня заснування свого закладу.
Серед численних сувенірів почесне місце займе і подарунок кіровоградських митців - невеличка скульптура головної героїні української драми І.Котляревського «Наталка-Полтавка» (саме цю виставу черкащани підготували для показу на своє свято). Тож нехай усе заплановане здійсниться!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool