Кіровоградський район: загорілось 4,5 га сухої трави

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

19 травня опівдні до служби порятунку повідомили про пожежу сухої трави на відкритій території поблизу села Високі Байраки Кіровоградського району.

Телефонували працівники сільської ради, яким про надзвичайну подію стало відомо від випадкових свідків. На момент приїзду чергового відділення державної пожежно-рятувальної частини №6 міста Кіровограда, які негайно виїхали за сигналом тривоги, пожежа вже набула чималих масштабів – горіло 4,5 га сухої трави на відкритій місцевості за межами населеного пункту. Причиною пожежі фахівці називають необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Шановні жителі Кіровоградщини! Служба порятунку закликає вас бути вкрай обережними з вогнем: не залишати непогашеними недопалків, не кидати сірників, не палити сміття, торішню рослинність, сухі гілки як поблизу будинків, так і на відкритих територіях. Після відпочинку на природі, у лісових масивах обов’язково переконайтесь, що ви повністю погасили багаття, не залишили сміття. Найкраще обирати для відпочинку спеціальні рекреаційні зони: цим ви не завдасте шкоди природі і отримаєте максимум задоволення. Словом, відпочивайте так, щоб вам захотілось повернутись на це місце знову.
Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool