Кіровоградський район: Врятовано пенсіонера, який загруз у смолі (ФОТО)

Червень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1341 | Коментарі: 0

15 червня на території Новенської сільської ради Кіровоградського району застряг у ямі зі смолою 72-річний місцевий житель. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

На місце події виїхав підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №4. Як виявилося, чоловік загруз разом з власним собакою, якого намагався витягти, але сам впав у смолу. Зрозумівши свою безсилість, постраждалий почав кликати на допомогу. На його крик прибігли місцеві мешканці, які поралися на городах та викликали рятувальників.
Бійці МНС, використовуючи драбину та рятувальну мотузку, допомогли вибратися зі смоли спочатку потерпілому, а потім витягли на поверхню і собаку.
Пенсіонеру надали першу долікарську допомогу та передали медикам «швидкої».


Кіровоградський район: Врятовано пенсіонера, який загруз у смолі (ФОТО)

Кіровоградський район: Врятовано пенсіонера, який загруз у смолі (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool