Кіровоградський район: у селі Катеринівка відбувся рейд

Серпень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1718 | Коментарі: 0

Працівники пожежно-рятувальної служби продовжують проводити серед населення Кіровоградщини просвітницьку роботу щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям.

При цьому рятувальники наголошують, що є всі передумови, аби не допустити пожеж. Для цього потрібно знати правила пожежної безпеки та суворо їх дотримуватись повсякчас.

22 серпня фахівці Управління ДСНС в області нагадали правила безпеки мешканцям села Катеринівка Кіровоградського району. Під час відпрацювання населеного пункту рятувальники наголосили, що в період спекотної погоди небезпечно спалювати сміття безпосередньо на подвір’ї, біля житлових і господарських будівель, залишати непогашені недопалки, кидати сірники. Необхідно слідкувати також за справністю електромереж та електроприладів, не залишати увімкнену побутову техніку та світло, коли надовго йдеш з дому, використовувати побутові газові прилади тільки за призначенням, проводити зварювальні роботи з дотриманням техніки безпеки. Крім того, громадян застерегли від необережного поводження на воді під час відпочинку та риболовлі, нагадали про необхідність бути обережними при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також порадили пильнувати своїх дітей, щоб з малечею не трапилось біди. Про все це говорилось під час подвірних обходів та проведення «дискусійного майданчика» в приміщенні сільської ради. У процесі проведення роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюджували серед громадян листівки із застереженнями та правилами безпеки у різних надзвичайних обставинах.

Прес-служба У ДСНС в області

Працівники пожежно-рятувальної служби продовжують проводити серед населення Кіровоградщини просвітницьку роботу щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool