Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді зібрав кращих учнів (фото)

Листопад 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

Учасники всеукраїнських трудових акцій «Плекаємо сад», «Юннатівський зеленбуд», «Дослідницький марафон», «Парад квітів біля школи», лідери учнівських лісництв та виробничих бригад представили свої напрацювання на обласний зліт юних натуралістів та виставку досягнень юннатів Кіровоградщини «Щедрість рідної землі».

Цікавими та різноманітними були експозиції юнатів з 19 районів Кіровоградщини: снопи та насіннєвий матеріал зернових культур, які вирощують в області, різноманітна випічка, притаманна кожному району – «до кожного свята-своя посвята», овочі та фрукти, вирощенні юннатами на навчально-дослідних земельних ділянках, в шкільних садах та на присадибних ділянках, посадковий матеріал та насіння декоративних дерев, кущів та квітів, барвисті гербарії рідкісних рослин.
Виставка досягнень юннатів – яскравий приклад розвитку позашкільного виховання учнів в освітніх закладах області, наочно продемонструвала ефективність дослідницької та наукової роботи позашкільних навчальних закладів.
Експозицію оглянула заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух. Вона привітала юних натуралістів та їх наставників, а також наголосила, що Президент України ставить завдання створити кожній дитині умови для розвитку творчих здібностей та підвищити рівень охоплення позашкільною освітою максимальної кількості дітей. Посадовець відзначила, що наша область з успіхом виконує поставлену задачу.
- Перед педагогами і перед владою на місцях стоїть надважливе завдання - всебічний розвиток дитини, яке визначив Глава держави у своїх нових соціальних ініціативах "Діти – майбутнє України", - підкреслила заступник голови облдержадміністрації.
По завершені презентації своїх експозицій кожен юний натураліст отримав цінний подарунок, оскільки, як зазначив директор Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Олег Паркуян – кожен з присутніх на заході дітей - переможець різних всеукраїнських та навіть міжнародних конкурсів, а нинішній захід зайвий раз довів, що на Кіровоградщині чимало молодих людей, які не тільки люблять природу рідного краю, дбають про неї, а й прагнуть на заняттях в гуртках, секціях здобувати нові знання, трудитися творчо і натхненно.
Для когось - це стане і справою життя.

Учасники всеукраїнських трудових акцій «Плекаємо сад», «Юннатівський зеленбуд», «Дослідницький марафон», «Парад квітів біля школи», лідери учнівських лісництв та виробничих бригад представили свої напрацювання на обласний зліт юних натуралістів та виставку досягнень юннатів Кіровоградщини «Щедрість рідної землі».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool