Кіровоградський обласний художній музей: Афіша 8-13 липня

Липень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 503 | Коментарі: 0

Протягом тижня проводяться заходи по організації літнього відпочинку та оздоровленню дітей (забезпечення екскурсійного обслуговування дітей та підлітків із пришкільних таборів відпочинку із використанням інтерактивних форм роботи)

8 липня 2019 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення браслетів з коктейльних трубочок «Веселка».

(Необхідні матеріали: коктейльні трубочки, ножиці).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

9 липня 2019 року о 16.00 відбудеться презентація участі у ІІ Всеукраїнському Музейному Форумі, що проходив з 3 по 5 липня 2019 року на базі Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» та Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет імені Г. Сковороди» (м. Переяслав-Хмельницький). Запрошуємо колег, музейників. Вхід вільний
Проводять: Олена Степанок - завідувач відділом науково-просвітницької роботи обласного художнього музею та Леся Нестройна – науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи обласного художнього музею

10 липня 2019 року о 16.00 відбудеться творча зустріч із командою «UT ART STUDIO», що створює Мурал на будівлі обласного художнього музею. Максим Калмиков, Ярослав Вдовенко, Андрій Контунович та Володимир Завгородній чекатимуть на вас.
Вхід вільний. Час проведення буде повідомлено додатково. Запрошуємо усіх кому цікава зазначена тема

11 липня 2019 року буде розгорнуто виставку однієї картини заслуженого художника УРСР Володимира Югая (1922-1997) «Одна доля»

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98, 24-56-81


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool