Кіровоградський ДНЗ успішно пройшов державну атестацію

Червень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

У Кіровограді успішно завершилася державна атестація комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 62 «Супутник» комбінованого типу Кіровоградської міської ради».

Проведенню державної атестації передувала презентація закладу за участю голови експертної комісії - начальника управління освіти Лариси Костенко, депутатів Кіровоградської міської ради Андрія Фомуляєва, Наталії Дзюби, представників громадських організацій, членів міської експертної комісії, фахівців управління освіти, батьківської громади та працівників закладу та його випускників.
Колектив закладу звітував про свої досягнення за останні 10 років. Під час презентації педагоги садочка розкрили форми та методи роботи з дітьми на засадах особистісно зорієнтованої моделі організації педагогічного процесу, що забезпечує реалізацію завдань Базового компоненту дошкільної освіти та формування всебічно розвиненої особистості дитини. Гості закладу здійснили подорож по групах садочка.
Свої досягнення в розвитку виразного мовлення, вміння танцювати показали вихованці закладу. З привітаннями та подякою колективу закладу виступили батьки вихованців. Велику вдячність вихователям висловили колишні випускники дошкільного навчального закладу, які подарували хореографічні композиції та музичні номери.
Атестаційна комісія, аналізуючи роботу комунального закладу «Супутник» з його розвитку, створення умов для перебування дітей в закладі, оцінюючи результати досягнень у всебічному розвитку дітей, рейтинг дитячого садка в мікрорайоні зробили висновок, що у закладі сформовано цілісний освітній простір, у якому дітям надають досить якісні освітні послуги, піклуються про здоров’я кожної дитини, сприяють становленню основ компетентності малюків відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти.
Відповідно до Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, затверджених наказом МОН України від 30.01.2015 № 67 та на підставі висновку атестаційної комісії управління освіти Кіровоградської міської ради (протокол № 3 від 28.05.2015 р.) наказом управління освіти Кіровоградської міської ради від 28 травня 2015 року № 326/о комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 62 «Супутник» комбінованого типу Кіровоградської міської ради» визнано атестованим на достатньому рівні.
Результати державної атестації комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 62 «Супутник» комбінованого типу Кіровоградської міської ради» оприлюднені на веб-сайтах управління освіти Кіровоградської міської ради та навчального закладу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool