Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує

Листопад 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

 мешканців та гостей міста відвідати вистави для дітей:

17 листопада – «Івасик-Телесик» за п’єсою О.Олеся
Рекомендований вік для перегляду – з 5 років

Анотація: Так хочеться доглядати за маленькою дитинкою самотнім бездітним стареньким, що Бабуся ладна і деревинку колихати, аби відчути себе турботливою мамою. От і попрохала вона Дідуся, щоб знайшов у лісі гарне полінце. Та коли настала ніч, трапилося диво дивне: у колисочці замість деревинки справжній хлопчик опинився. Назвали маленького синочка Івасиком-Телесиком. І усе було б добре, якби хитра, підступна Відьма не викрала малого Івасика…

18 листопада – «Вовченятко з казкової торби» В.Гольцов
Рекомендований вік для перегляду – з 4 років

Маленьке мрійливе Вовченя, не знаючи свого справжнього призначення, потрапляє під вплив злого чорного Крука. Вирушивши у дорогу, щоб знайти якої-небудь їжі, він познайомився з багатьма лісовими звірами. Та не всі виявили порядність і доброту до маленького сіроманця. Зазнавши лиха та обману, Вовченя зрозуміло, що у житті є важливим і як треба ставитися до справжніх друзів.

Початок вистав – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool