Кіровоградським водіям нагадають щодо тактовної поведінки з пасажирами

Березень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Зубченка доручив керівникам транспортних підприємств Кіровограда посилити роз”яснювальну роботу з водіями автобусів з вимогою дотримання тактовної поведінки з громадянами пільгових категорій, зокрема, на маршрутах № 134, 113, 55, 1-ц, 5-а, 108, 21, 4 та 112.

Доручення провести позапланові інструктажі з водіями щодо дотримання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, зокрема по відношенню до пільгових категорій громадян, вжити заходів щодо безумовного дотримання схем та інтервалів руху, встановлених відповідними договорами та паспортами міських автобусних маршрутів було надано за результатами розгляду звернень громадян, які надійшли до управління протягом лютого 2014 року під час наради з керівниками підприємств, що здійснюють перевезення пасажирів міським транспортом загального користування за участі начальника територіального управління Головавтотрансінспекції в Кіровоградській області Олександра Кукуленка.
Під час наради також були розглянуті пропозиції перевізників щодо удосконалення роботи маршрутної мережі Кіровограда.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool