Кіровоградські УБОЗівці припинили діяльність підпільного грального закладу

Вересень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Заборонені послуги надавали четверо осіб – 38-річний організатор «бізнесу», житель міста Світловодська, та троє його «помічниць», віком від 32 до 34 років, які виконували функції адміністраторів.

Працював заклад із 12-ої години дня і до останнього клієнта. У результаті проведення низки заходів правоохоронці припинили діяльність зловмисників.
Працівники міліції встановили, що світловодчанин орендував частину будівлі в районному центрі, яка зовні нічим не привертала увагу. Звичайні перехожі навіть і не здогадувалися, що криється за стінами начебто занедбаного приміщення.
Доступ до підпільного грального закладу мали лише ретельно перевірені люди. Та зловмисники не полінувалися подбати і про додаткові заходи безпеки. Зовні приміщення обладнали камерами відеоспостереження. Аби потрапити в середину, «гравці» проходили через двері, що відчинялися лише натисканням кнопки адміністратором, потім на них чекала ще одна перевірка і лише після цього – доступ до ігрового обладнання.
На момент візиту працівників міліції до закладу у ньому перебувало троє громадян, стосовно яких складено адміністративні протоколи.
- Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили із підпільного «казино» 27 ігрових автоматів, п᾿ять системних блоків, професійне покерне обладнання загальною вартістю понад 30 тисяч гривень: покерний стіл на десять осіб, понад 1500 професійних покерних фішок, п᾿ять підставок для покерних фішок, 17 покерних колод карт, а також грошові кошти, вилучені з ігрових автоматів у сумі 15,5 тисяч гривень, – розповідає начальник УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Крищенко.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує штраф у суму понад півмільйона гривень.
Крім того, у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання організатора «бізнесу» оперативники виявили та вилучили травматичний пістолет «Форт-12р», дев’ять бойових патронів калібру 9 мм, 58 патронів до гладкоствольної зброї, а також п’ять пакетів рослинної речовини, схожої на «канабіс», загальною вагою понад півтора кілограми. Вилучені зброю, набої та наркотичні засоби направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно учасників злочинної групи.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool