Кіровоградські спортсмени представлятимуть Україну на чемпіонатах Європи та світу

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

Із 18 по 20 лютого у Харкові тривав чемпіонат України з таеквондо-до ІТФ, у якому взяли участь 400 таеквондистів із 13 регіонів України.

До збірної команди Кіровоградської області увійшли троє спортсменів дитячо-юнацьких клубів «Мрія» і «Надія» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

Спортсмени змагались у 4 видах програми: особистий туль, спарринг, силове розбивання та спецтехніка. Спортсменка ДЮК «Мрія» Ліля Діордієва стала чемпіонкою України в цьому турнірі (тренер Ігор Зюнзя). Престижні змагання стали також відбірковим етапом для участі переможців у чемпіонаті Європи, який проходитиме у квітні 2016 року в Греції та чемпіонаті Світу, який відбудеться у червні в Болгарії. За підсумками Чемпіонату України, вісім спортменів нашої області братимуть участь у Чемпіонаті Європи і двоє на чемпіонаті світу у Болгарії.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool