Кіровоградські рятувальники застерігають!

Березень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Спілкуючись з рибалками зі стажем, неодноразово доводилось чути, що найкраще клює на першій та останній кризі.

Зараз саме час останньої - березневої і, на жаль, дуже небезпечної криги. Нагадуємо, що мінімальна безпечна товщина льоду для однієї людини - 7-10 см. Для групи - 15 см. Особливо уважними потрібно бути біля рослинності і проталин, ополонок, тріщин. У випадку появи характерних ознак слабкого льоду – тріск, прогинання, вода на поверхні – негайно повертайтеся на берег, широко розставляючи ноги та не відриваючи їх від поверхні льоду, у крайньому випадку – відповзайте.
Велике прохання до батьків не дозволяти дітям гратися на льоду та поблизу водойм.
Пам’ятайте, найкращий спосіб уникнути крижаної купелі чи загибелі – десятою дорогою обминати водойму, вкриту тонкою кригою. Та якщо ви стали очевидцем нещасного випадку або самі потрапили в аналогічну ситуацію і існує можливість повідомити про подію, терміново звертайтесь по допомогу за телефоном “101”.

Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool