Кіровоградські прокурори пройшли перший етап тестування на знання законів

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

У Одеському регіональному центрі з організації та проведення конкурсного відбору в органи прокуратури 5, 6 та 7 вересня пройшли тестування на знання законодавства всі діючі прокурори та керівники прокурор районної ланки.

Кожен з кандидатів на керівні та рядові посади у місцевих прокуратурах, які будуть створені наприкінці поточного року, відповів на 100 тестових запитань протягом 2 годин.
Серед учасників тестування від Кіровоградщини максимальний бал набрала прокурор прокуратури області Тетяна Денисова, яка претендує на зайняття керівної посади у одній з місцевих прокуратур.
В цілому рівень знань прокурорів по області досить високий. За словами начальника відділу кадрів прокуратури області Андрія Коваля, лише близько 10% набрали менше 60 балів.

У кіровоградських школах відбувається вшанування пам’яті Героїв АТО

Наступним етапом відкритого конкурсу має стати перевірка загальних здібностей кандидатів, яка передбачає визначення рівня логічних, вербальних та математичних здібностей.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool