Кіровоградські правоохоронці викрили особу, яка організувала секс-бізнес

Серпень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1344 | Коментарі: 0

Працівниками сектору по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Кіровоградській області викрито жительку Херсонщини, яка підозрюється у звідництві.

Наразі вже доведено причетність особи до низки епізодів злочинної діяльності. За такі дії жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
32-річна жителька невеличкого містечка, колишня повія, а нині – начебто, добропорядна дружина та мати 5-річної дитини, скористалася своїми знаннями «особливостей» інтим-роботи та організувала власний «бізнес». Для того, аби не потрапляти на очі місцевих правоохоронців, вирішила «розгорнути діяльність» у чужому регіоні.
Так, попрацювавши кілька місяців в якості «роботодавця» та проявивши неабиякі здібності психолога, спритниця на значній відстані за допомогою мобільного телефону та соціальних мереж організувала на Кіровоградщині справжній «колектив» повій.
Після цього підозрювана подала відповідне оголошення із дещо завуальованим змістом в Інтернет-мережу. Далі, телефоном отримувала замовлення від клієнтів та передавала їх повіям.
Дівчата легкої поведінки, які жодного разу на власні очі не бачили свого «роботодавця», після «зустрічі» з клієнтом відповідально передавали на банківський рахунок звідниці її відсотки. Сума отриманого зиску за кожною такою «оборудкою» складала від 100 до 500 гривень. У подальшому спритниця отримувала через платіжний термінал гроші та використовувала їх на власні потреби.
Під час санкціонованих обшуків у помешканні підозрюваної правоохоронцями було виявлено та вилучено банківську картку, мобільний телефон, купу записників із номерами мобільних телефонів та інші речі.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» - розповідає начальник сектору по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Кіровоградській області Олександр Цуркан. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
Дівчатам легкої поведінки доведеться сплатити штраф.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool