Кіровоградські податківці порушили кримінальну справу за ухилення від сплати 2,7 млн. грн. податків відносно директора товариства з обмеженою відповідальністю

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

Останній подав до Світловодської ОДПІ податкові декларації із неправдивими даними. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

Так, він безпідставно включив до складу податкового кредиту ПДВ в сумі 749,2 тисяч гривень та 447,9 тисяч гривень, а до складу валових витрат – 5,9 млн. грн. за результатами нікчемних, начебто здійснених господарських операцій із придбання металопродукції в інших суб’єктів господарювання. Це призвело до ненадходження в бюджет держави 1,2 млн. грн. ПДВ та 1,5 млн. грн. податку на прибуток.
Перевірка підприємств, які нібито здійснювали виготовлення та продаж металопродукції, показала, що у них на час задекларованих взаємовідносин із світловодським ТОВ були відсутні необхідні умови для здійснення господарських операцій, в тому числі основні фонди, технічний персонал, виробничі активи, складські приміщення, транспортні засоби тощо. А це свідчить про фіктивність операцій, зазначених у податкових деклараціях.
Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool