Кіровоградські податківці підсумували результати контрольно-перевірочної роботи, яка проводилась протягом січня-червня 2012 року

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Проведений аналіз довів – при зменшенні кількості перевірок підрозділами податкового контролю протягом І півріччя нинішнього року донараховано 44,2 млн. грн. грошових зобов‘язань. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

 З них узгоджених податкових зобов‘язань – на загальну суму 25,9 млн. грн., що на 4,1 млн. грн. більше, ніж у відповідному періоді минулого року (21,8 млн. грн.).
За результатами перевірок зменшено від’ємне значення об’єкту оподаткування податком на прибуток на суму 122,7 млн. грн., що на 48,4 млн. грн. більше, ніж торік (74,2 млн. грн.).
Протягом січня-червня нинішнього року до бюджету надійшло 22,7 млн. грн. донарахованих сум за актами документальних перевірок, що на 3,3 млн. грн. більше відповідного періоду минулого року. Рівень стягнення донарахованих сум складає 87,8 відс.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool