Кіровоградські митники виявили порушення на суму понад 47 млн.грн

Серпень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

За сім місяців 2014 року оперативними підрозділами Кіровоградської митниці Міндоходів направлено 21 повідомлення про кримінальні правопорушення за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 358, ч. 1 ст. 212 Кримінального кодексу України, та виявлено 78 порушень митного законодавства. За попередньою оцінкою вартість предметів правопорушень становить понад 47 млн.грн.

Враховуючи відсутність пунктів пропуску в зоні діяльності Кіровоградської митниці, слід зазначити, що основними шляхами виявлення порушень митного законодавства є аналіз митних оформлень в режимі реального часу, завершених в попередні періоди, а також проведення спільних рейдів з ДАІ УМВС України в Кіровоградській області по виявленню транспортних засобів, що перебувають на митній території України з порушенням митного законодавства.
З метою недопущення незаконного переміщення через митний кордон України товарів, зброї, наркотичних та психотропних речовин, митницею проведено 112 спільних заходів з правоохоронними органами Кіровоградської області, за результатами яких складено 47 протоколів про порушення митних правил на суму понад 13 млн. грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool