Кіровоградські місцеві громади отримали понад 114 мільйонів гривень

Лютий 04, 2014 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

За перший місяць цього року до місцевих бюджетів області надійшло 114,2 млн. грн., що майже на 4,5 млн. грн. більше, ніж за цей же період минулого року.

Суттєво збільшили сплату податків до місцевих бюджетів суб’єкти господарювання, що обрали спрощену систему оподаткування, ті, які здійснюють спеціальне використання природних ресурсів та податкові агенти з податку на доходи фізичних осіб.
„Забезпечення стабільного, повного та своєчасного наповнення місцевих бюджетів – один з пріоритетних напрямів взаємодії місцевих органів влади та Міндоходів. У цьому році ми продовжимо практику засідання спільних робочих груп з легалізації заробітної плати та обмін інформацією щодо об’єктів оподаткування,” – зазначив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool