Кіровоградські майстри настільного тенісу найсильніші в області

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1251 | Коментарі: 0

У Кіровограді в «Клубі настільного тенісу» пройшли обласні спортивні ігри з тенісу настільного серед міст і районів. У змаганнях взяли участь 15 команд, 75 спортсменів.

Учасників змагань привітав відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області, головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Вадим Бебко.

У змаганні міст перемогла збірна Кіровограда, за яку виступали: В’ячеслав Дяченко, Єгор Акімов, Ілля Губарєв, Марія Куріщенко та Яна Малєнко. Срібні нагороди виборола команда міста Знам’янки. У змаганні районів перше місце завоювала команда Олександрівського району, срібними призерами стали тенісисти Бобринецького району, бронзові медалі в активі представників Долинського району.

Переможці й призери змагань нагороджені грамотами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації та отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool