Кіровоградські лялькарі проїхалися Полтавщиною

Липень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Протягом літа колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок майже щодня виїздить на зустрічі з юними мешканцями області, щоб познайомити зі своїм мистецтвом і розважити дітвору під час літніх канікул.

Казкові персонажі занурюють малечу у фантастичний сценічний світ і допомагають розібратися з різними життєвими ситуаціями. А ще вчать дітей чемно спілкуватися і виховують прекрасні якості характеру, які обов’язково стануть у нагоді.

«Буку» М.Супоніна, одну з найкращих у цьому сенсі вистав, кіровоградські лялькарі представили відпочивальникам оздоровчого табору «Чайка», що розташований на самому березі Дніпра, у с. Градизьк на Полтавщині.

Під час перегляду діти з азартом виконували запропоновані акторами казкові завдання і активно аплодували майстерним виконавцям. Інтерактивна казка сподобалася не лише дітворі, а і їхнім вихователям.

Отримавши задоволення від спілкування з чудовою публікою, а також приємні слова вдячності та запрошення на наступні зміні від керівництва табору, лялькарі з відчуттям гарно виконаної справи повернулися до рідних пенатів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool