Кіровоградські дільничні провели зустріч із школярами

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

З метою правового виховання молоді, формування в учнів правомірної поведінки і поваги до законів та профілактики правопорушень, дільничний інспектор міліції Олександр Голдашевський провів зі школярами пізнавальну бесіду.

Зустріч відбулася у Кіровоградській загальноосвітній школі № 22. У заході також брали участь директор навчального закладу Борис Набока та шкільний психолог.

Олександр Олександрович поспілкувався з учнями 5-9 класів і розповів їм про відповідальність за адміністративні та кримінальні правопорушення. Зокрема, з учнями обговорили питання поведінки у школі та громадських місцях, необхідність дотримання у повсякденному житті законності та недопущення правопорушень чи скоєння злочинів. Також дільничний інспектор наголосив на наслідках, які наступають у разі вчинення неповнолітніми протиправних дій – зокрема крадіжок, хуліганства, вчинення правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

Крім того, школярам нагадали про адміністративну відповідальність за розпивання алкогольних напоїв і паління у громадських місцях, а також про згубний вплив на організм людини наркотичних речовин, тютюнових та алкогольних виробів.

Наприкінці заходу учасники зустрічі мали можливість поставити представнику правоохоронних органів запитання, які їх цікавили, та отримати на них вичерпні відповіді.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool