Кіровоградське водпровідно каналізаційне господарство приєднають до ОКВП Дніпро-Кіровоград

Вересень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 3488 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада дала згоду на приєднання комунального підприємства „Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство Кіровоградської міської ради” до обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро-Кіровоград”.


Під час обговорення питання міський голова Олександр Саінсус наголосив, що при приблизно однаковому по країні рівні заробітних плат, соціально несправедливою є розбіжність у розмірі тарифу на водопостачання, який коливається від 2 до 12 гривень за кубічний метр. Об’єднання водопостачальних підприємств, підкреслив Олексадр Саінсус, є найкоротшим шляхом до встановлення єдиного тарифу. Крім того, об’єднане підприємство отримуватиме суттєву дотацію з державного бюджету для компенсації затрат на постачання води по 120 кілометровому водогону, що дозволить значно зменшити фінансове навантаження на населення.
Серед переваг, які отримає новостворене обласне водопостачальне підприємство, в.о. заступника міського голови Микола Вєщев назвав забезпечення безперебійного і якісного водопостачання, ліквідацію загроз обмеження постачання води, стабілізацію тарифу на послуги водопостачання. За його словами, у разі відмови від участі у спільному обласному проекті, розрахунковий тариф на воду у 2012 році для кіровоградців вже складатиме 8 гривень за метр кубічний. При позитивному вирішенні питання, тариф не підніметься вище позначки 6,46 гривень за кубометр, завдяки зменшенню вартості покупної води з 1,8 до 0,9 гривень за метр кубічний.
Відповідно до прийнятого рішення, припинення юридичної особи комунального підприємства „Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство Кіровоградської міської ради" в результаті реорганізації шляхом приєднання до обласного комунального виробничого підприємства „Дніпро - Кіровоград" має відбутись до 30 січня 2012 року.
Міська рада утворила комісію з припинення КП „Кіровоградське ВКГ", яку очолив заступник начальника управління ЖКГ міської ради Геннадій Юдін.

джерело сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool