Кіровоградська облрада знову не зібралася через відсутність кворуму

Грудень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 510 | Коментарі: 0

Пленарне засідання позачергової XIX сесії Кіровоградської обласної ради не відбулося через відсутність кворуму

В сесійній залі зареєструвалося 24 депутати.

Питання, яке мали розглянути депутати на сесійному засіданні позачергової XIX сесії, стосувалося відновлення на посаді колишнього голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги. Таким чином, депутати вже вдруге не виявили бажання розглядати це питання, не забезпечивши свою присутність у сесійній залі.

У зв’язку з відсутністю кворуму голова обласної ради Юрій Дрозд запросив лідерів фракцій та депутатських груп на нараду. Під час наради її учасники відповідно до п.3.1.2 Регламенту Кіровоградської обласної ради звернулися до голови обласної ради з проханням підписати розпорядження про закриття позачергової XIX сесії обласної ради і розпочати підготовку до XX сесії. Про це повідомив голова обласної ради Юрій Дрозд.

Нагадаємо, Сергія Шульгу звільнено з посади 25 квітня 2023 року на позачерговій 16-й сесії Кіровоградської обласної ради. За таке рішенням проголосували 39 депутатів.  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool