Кіровоградська область: їз ускладнених ділянок доріг продовжують вилучати транспортні засоби

Березень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

Впродовж доби 6 березня рятувальниками Кіровоградського гарнізону надано допомогу по буксируванню на ускладнених ділянках доріг 2 легкових та 5 вантажних автомобілів.

У м. Благовіщенське на вул. Транспортній надано допомогу по буксируванню вантажного авто «DAF». У Бобринецькому районі поблизу с. Макарівка рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець відбуксирували на безпечну ділянку автошляху вантажний автомобіль.

На ґрунтовій дорозі між с. Ганнівка та с. Рядова рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове надали допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «КАМАЗ» з кювету. На вул. Центральній у с. Левківка Новоархангельського району рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ відбуксирували вантажівку «AVIA» із засніженої ділянки дороги на відстій. У с. Соколівка м. Кропивницький вантажний автомобіль «Mersedes» потрапив на ділянку дороги з ожеледицею. Рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку автошляху.

Поблизу м. Помічна Добровеличківського району рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна відбуксирували легковий автомобіль «Lada Priora». Аналогічний випадок стався на Кременчуцькому шосе у м. Олександрія, де у складну ситуацію потрапив водій автомобіля «Москвич ІЖ-Комбі». Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії оперативно надали допомогу по буксируванню цього транспортного засобу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool