Кіровоградська область: вогнеборці загасили 8 пожеж у житловому секторі

Квітень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 794 | Коментарі: 0

14 та вночі 15 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 8 разів залучались до гасіння пожеж, які виникли у житловому секторі.

Так, одразу дві пожежі було ліквідовано рятувальниками 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське спільно з вогнеборцями місцевих пожежних команд с. Йосипівка та с. Данилова Балка на території Благовіщенського району: у селах Грушка, де горіло 8 м2 дерев’яного навісу, та Шамраєве, де вогонь охопив 60 м2 покрівлі господарчої споруди та 6 м2 покрівлі поряд розташованого житлового будинку. 

У селі Попівка Онуфріївського району рятувальники 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини спільно з пожежними добровільної пожежної команди фермерського господарства «Маяк» загасили пожежу 400 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння на вул. Набережній.
У місті Долинська рятувальники 20-ї ДПРЧ загасили пожежу 20 м2 безгосподарчої дерев’яної будівлі на вул. Чумацький Шлях.

У селі Піщаний Брід Добровеличківського району на вул. Джерельній виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Її загасили рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Піщанобрідська місцева пожежна команда.

У місті Олександрія на вул. Львівській виникла пожежа 6 м2 покрівлі лазні на території приватного домоволодіння. Її загасили рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії.

В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено.

Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool