Кіровоградська область: рятувальники взяли участь у святі «Країна дитинства»

Червень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

2 червня, з нагоди Дня захисту дітей, рятувальники Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» в рамках дитячого свята «Країна дитинства», яке відбувалось на центральній площі м Знам’янка.

Діти мали можливість зазирнути всередину справжнього пожежного автомобіля, посидіти за його кермом та зробити яскраві фото на згадку.

Родзинкою заходу була демонстрація роботи вогнеборців при ліквідації умовної пожежі. Після чого, кожен бажаючий також зміг спробувати себе в ролі справжнього пожежного-рятувальника – загасити умовну пожежу. Фахівці Служби порятунку нагадали хлопчикам та дівчатам про основні правила пожежної безпеки у побуті, лісі та на воді. Ця подія дала змогу ще раз наголосити рятувальникам на необхідності знань про безпеку.

У свою чергу малеча дякувала пожежним за емоції та гарний настрій, а також обіцяла неухильно дотримуватись правил безпеки життєдіяльності, а у разі необхідності застосовувати отриманні знання на практиці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool