Кіровоградська область: найбільш резонансні злочини та події на 31 жовтня 2012 року

Жовтень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 11 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 грабіж, 5 крадіжок майна громадян та 1 злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Знам’янського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 33-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні близько 1 тони качанів кукурудзи із поля, розташованого на території однієї із сільських рад. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Олександрівського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернулася 82-річна жителька одного із населених пунктів району. Неподалік залізничного вокзалу, спричинивши пенсіонерці тілесні ушкодження, невідома особа відкрито заволоділа її грошима у сумі 1200 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину правоохоронці викрили 15-річного жителя районного центру.

На одній із вулиць обласного центру працівники Кіровського відділу міліції затримали 42-річного місцевого жителя, у якого виявили поліетиленовий пакет з коноплею вагою близько 5 грамів. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Знам’янського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 34-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник проник до будинку жителя районного центру, звідки викрав телевізор. За цим фактом порушено кримінальну справу.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool