Кіровоградська область: бійці У ДСНС в області сім разів гасили пожежі у житловому секторі

Вересень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини загасили 7 пожеж, що стались у житловому секторі.

Так, 1 вересня о 11:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Іванківці Знам’янського району. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 48 м2 господарчої споруди та 5 т сіна і соломи. О 12:02 пожежу було локалізовано та о 13:49 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцева пожежна команда ТОВ АФ «Іванківці».

Бійці 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка після опівдня ліквідували пожежу 15 м2 безгосподарчої будівлі на відкритій території на вул. Луговій с. Петрівка Онуфріївського району.
Крім того, двічі до гасіння пожеж залучались рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ: о 16:30 повідомлення про пожежу надійшло з с. Розділ. Там на вул. Молодіжній горіло 24 м2 сінника та 500 кг сіна в ньому на території приватного домоволодіння. Повертаючись до підрозділу, рятувальники 13-ї ДПРЧ отримали ще один виклик про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Миру с. Капітанка Голованівського району. Там горіло 10 м2 сінника та 200 кг сіна в ньому. О 17:20 пожежа локалізована та о 17:42 – ліквідована.

Цього ж дня годиною пізніше вогнеборці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон ліквідували пожежу 60 м2 літньої споруди та домашніх речей, 500 кг вугілля на території приватного домоволодіння на вул. Садовій с. Могильне Гайворонського району. Рятувальники 19 Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки о 18:02 виїздили на пожежу, що сталася на вул. Крилова міста. По прибуттю було встановлено, що горить 15 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння та автомобіль ВАЗ 2108. О 18:20 пожежу було локалізовано та о 18:41 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка.
Вже 2 вересня о 00:14 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцева пожежна команда ТОВ а/ф «П’ятихатська» с. Володимирівка залучались до ліквдації пожежі господарчої будівлі на вул. Спортивній с. Володимирівка Петрівського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool