Кіровоградська область: акцією рятувальники привітали школярів з початком навчального року

Вересень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

З початком нового навчального року рятувальники продовжують проведення акцій «Запобігти.Врятувати.Допомогти» у школах Кіровоградщини.

Одна з таких акцій відбулася 3 вересня на території Знам’янської спеціальної школи інтернату. Розпочинаючи акцію, рятувальники привітали школярів з Днем знань та побажали успіхів у навчанні. Після літнього відпочинку школярам нагадали правила безпечного поводження у різних надзвичайних ситуаціях, саме на це була спрямована насичена програма акції. Тож черговий караул ДПРЧ-18 м. Знам’янки продемонстрував юним глядачам можливості аварійно-рятувальної техніки та обладнання. Під час конкурсів хлопці і дівчата змогли відчути себе справжніми рятувальниками, примірявши бойовий одяг та протигази. Розповіли дітям і як поводитися у випадку пожежі або виявлення небезпечних предметів. Свої знання школярі теж активно демонстрували, тому за участь у конкурсах отримали подарунки та застережні листівки. Маленькі знам’янчани вже чекають нового приїзду рятувальників, оскільки акція стала цікавим і корисним стартом шкільних занять.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool