Кіровоградська обласна Самооборона переходить на посилений режим діяльності та встановлює намети (фото)

Березень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1950 | Коментарі: 2

Починаючи з 3-го березня Кіровоградська обласна «Самооборона Майдану» переходить на посилений режим діяльності в умовах військового польового табору та вишколу.

Організовується цілодобове оперативне чергування та реагування із встановленням військових наметів. Одночасно, з розумінням критичної ситуації в державі, розпочато запис до загонів народного ополчення. Наразі перший військовий намет вже встановлено в парку ім. Пушкіна, що біля школи №4 по просп. Винниченка. Триває облаштування побуту, складається графік оперативного чергування. Вся діяльність організації координується із управліннями та підрозділами МВС, Служби безпеки, прокуратури та органами місцевого самоврядування в Кіровоградській області та в місті Кіровограді.
 З 23.00 почнуть діяти номери телефонів оперативного чергового штабу Кіровоградської обласної Самооборони 099 135 0695 та 067 154 0224

Починаючи з 3-го березня Кіровоградська обласна «Самооборона Майдану» переходить на посилений режим діяльності в умовах військового польового табору та вишколу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool