Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує переглянути виставки творчих робіт

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

З 20 серпня у відділі сприяння технічної творчості молоді відкриється книжкова виставка «Книга – джерело ідей для творчості».

Сьогодні хенд мейд – це популярний вид творчості, який доступний майже усім. Це метод самовираження і відмінна терапія від депресії і поганого настрою.

Творчість розкриває внутрішній світ людини, відволікає від насущних проблем і допомагає знайти шляхи їх вирішення. Будь-яка людина, маючи руки і трохи фантазії, може створити безліч чудових речей. А допоможуть у цьому книги з даної виставки. Тут можна знайти книги з різних напрямків творчості – бісероплетіння, створення ляльок, прикрас, виробив в стилі печворк та багатьох інших. Виставка буде цікава широкому загалу користувачів.

24 серпня - День Незалежності України, який широко відзначається по всій країні. Це день, коли вшановують пам’ять героїв минулого України, тих, хто воював та помер, щоб забезпечити країні таку жадану ними незалежність. Це державне свято України, що відзначається щорічно на честь прийняття Верховною радою УРСР «Акта проголошення незалежності України», що прийнято вважати датою утворення держави Україна в сучасному вигляді. З нагоди свята в бібліотеці будуть проведені наступні заходи:

- З 20 серпня – книжкова виставка «Україна: пізнання історичної правди» (відділ популяризції книги);
- З 22 серпня – книжкова виставка «Незалежність України – найдорожчий скарб народу» (відділ мистецтв);
- 23 серпня з 10.00 до 12.00 відбудеться вулична акція «Україна – це МИ!». В рамках акції на гостей чекатимуть тематичні книжкові виставки, вікторини та майстер-класи присвячені головному святу країни – Дню Незалежності.

22-23 серпня з 10.00 до 15.00 в бібліотеці відбудеться міні-табір з програмування. Учасники табору навчитимуться концепціям базового програмування, спробують створити мобільний додаток для Android; познайомляться з електронікою та робототехнікою Raspberry Pi’s та mBot kits;

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка.
тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool