Кіровоградська митниця ДФС відкрита для сучасного діалогу з бізнесом

Вересень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Керівництво Кіровоградської митниці ДФС нещодавно провело зустріч з митними брокерами та суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.

Під час зустрічі виконуючий обов’язки начальника Кіровоградської митниці ДФС Скібіцький Євген Георгійович довів до присутніх інформацію щодо пріоритетності завдань митниці з виконання показників бюджетних завдань та налагодженні ефективної співпраці із суб’єктами ЗЕД з метою розвитку зовнішньоекономічної діяльності регіону та виконання поставлених бюджетних завдань.

Начальник митного поста «Кіровоград-центральний» - Любченко О.М., довів інформацію щодо початку виконання в повному обсязі функцій Енергетичною митницею ДФС та вимоги наказу Мінфіну від 20.04.2015 №448 «Про затвердження Переліку товарів, митне оформлення яких здійснюється Енергетичною митницею Державної фіскальної служби України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30.04.2015 р. за № 491/26936.

Начальник відділу організації митного контролю та оформлення – Задніпряна Н.Б., довела інформацію, про те, що з 0 годин 28.06.2015 набув чинності Закон України від 02.03.2015 №222-VIII «Про ліцензування видів господарської діяльності».
Начальник відділу адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання - Єрофєєва В.С., довела до присутніх лист ДФСУ від 09.07.2015 № 24879/4/99-99-03-02-17 «Про оподаткування податком на додану вартість» щодо того, що з 27.05.2015 і до завершення періоду проведення антитерористичної операції (далі – АТО) або та/та запровадження воєнного стану відповідно до законодавства на операції з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України лікарських засобів та медичних виробів відповідно до підпункту «в» пункту 193.1 статті 193 Податкового кодексу України, що призначені для використання закладами охорони здоров’я та учасниками анти терористичної операції для надання медичної допомоги фізичним особам, які у період проведення АТО та/або запровадження воєнного стану відповідно до законодавства зазнали поранення, контузії чи іншого ушкодження здоров’я, в Обсягах, затверджених Розпорядженням КМУ від 27.05.2015 № 544, поширюється тимчасовий режим звільнення від оподаткування ПДВ, визначений пунктом 32 підрозділу 2 Розділу XX Податкового Кодексу України.

Митні брокери та представники бізнесу мали змогу звернутися до керівництва митниці з проблемними питаннями, які виникають в частині виконання митних процедур, зокрема, пов‘язаних із адмініструванням митних платежів, митної вартості товарів, питань, які негативно впливають на зовнішньоекономічну діяльність.

Скібіцький Євген Георгійович висловив готовність керівництва митниці до конструктивного вирішення проблемних питань суб‘єктів ЗЕД, які виникають під час здійснення митного оформлення товарів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool