Кіровоградська міська лікарня швидкої допомоги отримала подарунок (ФОТО)

Січень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1645 | Коментарі: 0

Вже не один рік діє благодійна програма  “Допомагати просто!” і дає можливість клієнтам банку відкрити своє серце тим, хто потребує допомоги.

Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку виступило з ініціативою благодійної допомоги, в рамках Всеукраїнської акції “Заради життя”, щодо збору коштів на придбання обладнання для Кіровоградської міської лікарні швидкої допомоги. З 15 жовтня по 15 грудня нинішнього року клієнти Банку мали змогу перерахувати бажану суму пожертвувань у кожному банкоматі Кіровоградської області.

“Наша лікарня надає цілодобову кваліфіковану медичну допомогу, а також екстрену, діагностичну та консультативну допомогу хворим, - розповідає Валерій Скороход, головний лікар комунального закладу “Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги”. - І дуже важливо, аби наші лікарі могли надавати її на високому професійному рівні, використовуючи сучасне обладнання. Сьогодні виникла нагальна необхідність у використанні дефібрилятора-монітора ДКІ-Н-10 "АКСІОН-Х" для надання невідкладної допомоги хворим з гострою коронарною недостатністю. Цей апарат врятує не одне життя. Вартість такого обладнання не по кишені міському бюджету, тому ми дуже вдячні керівництву ПриватБанку, які віднайшли можливість, придбали і подарували його нашій лікарні”.

“Благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій. У рамках акції банк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за використанням грошей, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.”

На на жаль, придбати апарат за кошти, зібрані громадою не виявилось можливим. Зібрана сума становила лише 10 відсотків від необхідної для придбання дефібрилятора. Тому, аби не залишити містян без сучасного медичного обладнання, яке може рятувати щороку сотні життів, ПриватБанк придбав необхідний апарат та 16 січня нинішнього року подарував його громаді.

фото Ігоря Філіпенка.

читайте: Кировоград: аппарат спасающий жизнь (ВИДЕО)

Кіровоградська міська лікарня швидкої допомоги отримала подарунок (ФОТО)

Кіровоградська міська лікарня швидкої допомоги отримала подарунок (ФОТО)

Кіровоградська міська лікарня швидкої допомоги отримала подарунок (ФОТО)

Кіровоградська міська лікарня швидкої допомоги отримала подарунок (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool